START IT!

sobota 8.10.2016

Čtvrté pokračování úspěšné food startup konference v ČR

Sobota plná inspirace pro foodies a pro ty, co podnikají ve světě jídla nebo o podnikání teprve uvažují. Kromě inspirativních přednášek vás čeká spousta workshopů a praktických ukázek. Chceme, aby byl váš rozjezd jednodušší!

Přijďte se potkat s úspěšnými podnikateli jakými jsou: Marcel Vargaeštók – škola vaření Chefparade, Jozef Bardík – investor a spolumajitel Regal Burger, Tomáš Karpíšek – síť restaurací Ambiente a Bára Rektorová – Sushiqueen.

O KONFERENCI

TERMÍN

Sobota – 8. října 2016

9:00 – 21:30

CENA

Základní: 1500 Kč

Studenti: 1200 Kč

MÍSTO

xPORT VŠE – Jeseniova 2769/208, 130 00 Praha

Nezapomeňte sledovat konferenci i na Facebooku – postupně představíme všechny lektory i části programu!

PROGRAM start it!

  • 8:15 - 9:00

    Registrace + snídaně

    Ihned po příchodu se můžeš těšit na skvělé Čupčáky od Cakeland Cupcakes.

  • 9:00 - 9:30

    Pivo + burger = zaručený úspěch?

    Majitel Regal Burger Jozef Bardík vám s nadšením povykládá, jak se mu podařilo vybudovat 5 úspěšných food podniků nejenom na Slovensku ale i v Čechách. 

  • 9:30 - 10:15

    Tartaletky success story

    Olga Vančurová a Jakub Kratina – Tartaletka

    Olga s Kubou představí svou sladkou Tartaletku a to, jak vypadala jejich cesta za vlastním podnikáním – pečením skvělých koláčů z křehkého těsta. Poslechněte si jejich cestu od prvního nápadu před 18 měsíci po současnost a o přestávce si nezapomeňte jeden kousek Tartaletky ukořistit i pro sebe.

  • 10:15 - 11:00

    Ze zákulisí Ambiente group

    Jana Křivánková, ředitelka Lokál CZ

    Jana ve své přednášce povypráví o tom, jak se otevírají Lokály, zmíní zajímavosti ze zákulisí a určitě přidá i konkrétní a praktické tipy z provozu.

  • 11:00 - 11:30

    Coffee break

    Před prvním blokem workshopů na vás čeká sladká Tartaletka

  • 11:30 - 13:00

    1. blok workshopů

    Vybírejte z:

    Jak se neztratit ve světe financí

    Vše, co potřebujete vědět o podnikání v potravinářství z hlediska hygieny a legislativy

    Vypečené copy aneb text, který přesvědčí

  • 13:00 - 13:45

    Oběd

    Milovníci burgerů si na své přijdou s Regal burgerem a vegetariáni a bez lepkoví dietáři se skvělým risottem s dyní a mrkví od Deli life.

  • 13:45 - 15:15

    2. blok workshopů

    Vybírejte z:

    Jak se neztratit ve světe financí

    Vypečené copy aneb text, který přesvědčí

    Food styling + food foto

  • 15:15 - 15:30

    Coffee break

    Energii můžete doplnit s Cakeland Cupcakes a e-Pralinkárnou.

  • 15:30 - 17:00

    3. blok workshopů

    Vybírejte z:

    Jak to stihnout a nezbláznit se

    E-shop pro foodies

    Food styling + food foto

  • 17:00 - 17:15

    Coffee break

    Po workshopech doplníte sílu s Anapur a Tartaletka přichystá i slanou svačinu. 

  • 17:00 - 18:45

    Den D

    Den D je pro vás jedinečnou příležitostí, jak představit váš food projekt porotě, která vám kromě cenného feedbacku dá i tipy, kam ho dál posunout. Profící z oboru, jakými jsou Marcel Vargaeštók, Jozef Bardík, Tomáš Karpíšek, Bára Rektorová, ví o čem mluví. Jste zvědaví, co řeknou vám? Tak se přihlaste TADY.

  • 18:45 - 21:30

    Networking…

O skvělou kávu se postará

PŘEHLED WORKSHOPŮ

Registrace na workshopy bude spuštěna týden před konferencí (5.10.2016).

Vypečené copy aneb text, který přesvědčí

Michaela Mužíková – 365 copy triků

Dřív měl na webu náskok ten, kdo něco psal. Dnes je to ten, koho někdo čte. Jak v pár slovech prodat vlastní produkt? Přijďte a rovnou si to zkusíme. Mix copy principů, příkladů a praktických úkolů. 

Jak se neztratit ve světe financí

Jozef Bardík – Regal Burger

Od Jozefa dostanete užitečnou „mapu“ v podobě základů financí. Jaký je rozdíl mezi účetním ziskem a cash-flow? Jak připravit business plán? Jaké zdroje financování můžete využít při založení gastro provozovny?  Na co většina provozoven zapomíná při plánování? A víte jak se připravit na případný vstup investora do vašeho podnikání? Na tyto i další otázky dostanete odpovědi.

Food styling + food foto

Alie Lengyelová – Sušienkovo

Na workshopu s Alie se naučíte, jak využít denní světlo a jak si jednoduše naaranžovat zátiší na fotku. Prozradí vám i tajemství krásné a kvalitní fotky téměř „bez ničeho“ 🙂 Nezapomeňte si s sebou vzít své fotoaparáty nebo lepší telefony. Pokud máte doma nějaké oblíbené utěrky, látky, hrníčky či jiné zajímavé kousky na fotku, určitě si je také přineste.

Jak to stihnout a nezbláznit se

Marcel Vargaeštók – Chefparade.cz

Workshop, na kterém se naučíte, jak si stanovit cíle, a jak je dodržet. S Marcelem si naplánujete den i týden. Podíváte se na vroubek prioritám a odnesete si spoustu tipů a triků, jak zvládat váš food byznys a nezbláznit se z něj.

Eshop pro foodies

Jakub Kratina – Tartaletka

Chcete začít prodávat své produkty online a nevíte, jak na to? Přijďte si poslechnout, jaké jsou možnosti, co všechno obnáší tvorba e-shopu pro foodies, na co si dát pozor a kolik vás takový e-shop může stát.

Vše, co potřebujete vědět o podnikání v potravinářství z hlediska hygieny a legislativy

Michaela Petrová – UniConsulting

S Míšou si oživíte požadavky aktuální potravinářské legislativy a všech dalších povinností spojených se začátky podnikání v potravinářství. Dozvíte se, kde svou činnost registrovat, jakou si musíte vypracovat dokumentaci, a jak na to, co vyžadují orgány státního dozoru, jak své produkty správně označit a mnoho dalších užitečných informací, které jsou nejen v začátcích podnikání k nezaplacení.

ŘEČNÍCI A LEKTOŘI 

PARTNEŘI

Máš nějaké otázky?

Ozvi se nám. Rádi ti se vším poradíme.