O KONFERENCII

  • TERMÍN

    Připravujeme

  • CENA

    Připravujeme

  • MÍSTO

    Připravujeme

  • KAPACITA

    Připravujeme

  • PŘIHLÁŠKA

    Připravujeme

  • ABSOLVOVÁNÍ

    Připravujeme

PROGRAM

22.4.2017

PŘEDSTAVENÍ TVORBA BYZNYSPLÁNU

První sobotu začneme představením účastníků společně s jejich projekty. Během dopoledne vám zakladatel Chefparade Marcel prozradí pozitiva a negativa podnikání a podělí se o své zkušenosti s efektivním využíváním času a energie. Po obědě se společně s Jirkou z portálu Penězdroj zaměříte na tvorbu byznysplánu.

22.4.2017
27.4.2017

INSPIRACE A NETWORKING NA FOOD STORIES

Letos máme novinku! Připravili jsme event, kde můžete získat hodnotné kontakty a navázat zajímavé spolupráce. Taky budete ochutnávat produkty od jiných startupů a navíc se můžete inspirovat 3 úspěšnými příběhy podnikání z oblasti jídla.

27.4.2017
29.4.2017

LEGISLATIVA A HYGIENICKÉ NORMY

Druhá výuková sobota bude věnována složitým tématům legislativy a hygieny. Seznámíte se se vším, co potřebujete vědět k založení firmy, a poradíme vám, jaké nejčastější chyby bývají v začátcích nejčastější. Od naší hygieničky dostanete certifikát o absolvování hygienického minima.

29.4.2017
13.5.2017

FINANCE A CENOTVORBA

Během soboty věnované financím a cenotvorbě se s vámi investor a spoluzakladatel sítě Regal Burger Jozef Bardík podělí o zkušenosti, které v této oblasti během let podnikání posbíral. Postupně projde všechny nejdůležitější témata jakými jsou: výnosy a náklady, profit a marže, P&L nebo centvorba.

13.5.2017
20.5.2017

SALES A MARKETING

Celý výukový den povedou zakladatelé We Deliver Taste. Začneme se základy z oblasti sales a naučíte se všechno o umění prodávat. Čekají vás praktické workshopy a case studies z reálného života. Tým We Deliver Taste také prozradí, jak přemýšlet o svém produktu a jak přistupovat k jeho distribuci.

20.5.2017
27.5.2017

EXKURZE DO GASTRO PODNIKŮ

Přesný seznam podniků, do kterých společně vyrazíme, se dozvíte v průběhu akademie, můžete se ale těšit na pohled do zákulisí kaváren, restaurací a zajímavých gastroprovozoven.

27.5.2017
3.6.2017

SOCIAL MEDIA A PŘEDSTAVENÍ PROJEKTŮ

Poslední den výuky se naučíte jak úspěšně pracovat se sociálními sítěmi. Zaměříme se především na Facebook, který je hlavním marketingovým nástrojem v oblasti food businessu. Celou akademii zakončíme představením vašich projektů investorům.

3.6.2017
Zobrazit celý program

LEKTOŘI & MENTOŘI

PARTNEŘI

Jsme otevřeni ke spolupráci se všemi, kteří se chtějí podílet na rozvoji food startupů v ČR! Ozvěte se nám!

NEWSLETTER

Zůstaňme v kontaktu. Pozvánky na zajímavé akce nebo novinky z Chefstarteru ti pošleme cca 1x do měsíce.