O KONFERENCII

  • CENA

    Základní: 1 500 Kč
    Studenti: 1 200 Kč

  • TERMÍN

    listopad 2017

  • MÍSTO

    xPORT VŠE
    Jeseniova 2769/208
    130 00 Ostrava

Nezapomeňte sledovat konferenci i na Facebooku – postupně představíme všechny lektory i části programu!

PROGRAM NA ROK 2018 PRO VÁS PŘIPRAVUJEME

O SKVĚLOU KÁVU SE POSTARÁ

           

 

PŘEHLED WORKSHOPŮ

Registrace na workshopy bude spuštěna týden před konferencí (5.10.2016).

Vypečené copy aneb text, který přesvědčí

Michaela Mužíková - 365 copy triků

Dřív měl na webu náskok ten, kdo něco psal. Dnes je to ten, koho někdo čte. Jak v pár slovech prodat vlastní produkt? Přijďte a rovnou si to zkusíme. Mix copy principů, příkladů a praktických úkolů.

Jak to stihnout a nezbláznit se

Marcel Vargaeštók - Chefparade.cz

Workshop, na kterém se naučíte, jak si stanovit cíle, a jak je dodržet. S Marcelem si naplánujete den i týden. Podíváte se na vroubek prioritám a odnesete si spoustu tipů a triků, jak zvládat váš food byznys a nezbláznit se z něj.

Jak se neztratit ve světe financí

Jozef Bardík - Regal Burger

Od Jozefa dostanete užitečnou „mapu“ v podobě základů financí. Jaký je rozdíl mezi účetním ziskem a cash-flow? Jak připravit business plán? Jaké zdroje financování můžete využít při založení gastro provozovny?  Na co většina provozoven zapomíná při plánování? A víte jak se připravit na případný vstup investora do vašeho podnikání? Na tyto i další otázky dostanete odpovědi.

Eshop pro foodies

Jakub Kratina - Tartaletka

Chcete začít prodávat své produkty online a nevíte, jak na to? Přijďte si poslechnout, jaké jsou možnosti, co všechno obnáší tvorba e-shopu pro foodies, na co si dát pozor a kolik vás takový e-shop může stát.https://www.tartaletka.cz/

Food styling + food foto

Alie Lengyelová - Sušienkovo

Ať už chceš prodávat na farmářských trzích nebo rozjet svojí restauraci, jsme tu právě pro tebe. Můžeš u nás vařit v pronajaté profesionální kuchyni a nebo se dál vzdělávat a účastnit se nejrůznějších foodie událostí, workshopů a kurzů.

Vše, co potřebujete vědět o podnikání v potravinářství z hlediska hygieny a legislativy

Michaela Petrová - UniConsulting

S Míšou si oživíte požadavky aktuální potravinářské legislativy a všech dalších povinností spojených se začátky podnikání v potravinářství. Dozvíte se, kde svou činnost registrovat, jakou si musíte vypracovat dokumentaci, a jak na to, co vyžadují orgány státního dozoru, jak své produkty správně označit a mnoho dalších užitečných informací, které jsou nejen v začátcích podnikání k nezaplacení.

LEKTOŘI & MENTOŘI

PARTNEŘI

Jsme otevřeni ke spolupráci se všemi, kteří se chtějí podílet na rozvoji food startupů v ČR! Ozvěte se nám!

NEWSLETTER

Zůstaňme v kontaktu. Pozvánky na zajímavé akce nebo novinky z Chefstarteru ti pošleme cca 1x do měsíce.